اهمیت مصرف صبحانه خوردن

کسانی که صبحانه می خورند از وضعیت سلامت بهتری برخوردارند.

بدن افرادی که صبحانه می خورند ویتامین و مواد معدنی بیشتری دارد و چربی و کلسترول کمتری دارند.
چاقی در کسانی که صبحانه می خورند کمتر است و این افراد در مقایسه با کسانی که صبحانه نمی خورند کمتر به دیابت مبتلا می شوند.
در کودکان خوردن صبحانه موجب افزایش توجه و دقت شده و عملکرد آنها را در انجام آزمون های استاندارد افزایش می دهد.
صبحانه خوردن در کنار دوستان، می تواند فرزندان را بیشتر تشویق به مصرف این وعده ی غذایی نماید.
صبحانه نقش مهمی در یادگیری و حل مسائل توسط دانش‌آموزان دارد.
دو نوبت غذایی صبحانه و میان وعده اصلی‌ترین وعده‌های غذایی برای افراد مختلف به ویژه دانش‌آموزان دختر است و متأسفانه با توجه به وجود رفتارهای غلط غذایی بین اقشار مختلف جامعه، عدم مصرف صبحانه یکی از مشکلات جدی در خانواده‌هاست.
تغذیه یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار در یادگیری دانش آموزان محسوب می شود و با رشد فکری و تقویت قوای جسمی،‌ ارتباطی مستقیم دارد.

لذا با توجه به اهمیت مصرف صبحانه، دبیرستان فرشتگان تصمیم به برنامه ریزی صبحانه دورهمی دانش آموزان جهت تشویق و ترغیب دانش آموزان به مواد غذایی مقوی را دارد.

break