مانور زلزله

زنگ مانور زلزله در دبیرستان فرشتگان نواخته شد.

مانور زلزله همزمان با سراسر کشور با محوریت دانش آموزی به صورت نمادین برگزار شد.

دانش آموزان، چه در محیط مدرسه و چه در محیط منزل از جمله گروههای جامعه هستند که همواره در معرض خطرات ناشی از زلزله قرار دارند. در این بین آموزش و مانورهای مداوم و مستمر برای آمادگی این عزیزان در برابر زلزله در کشور امری ضروری و بسیار موثر است.
مهمترین گام در مدیریت بحران زلزله در مدارس، آموزش (حتی اجباری) برای بالا بردن دانش و آگاهی عمومی دانش آموزان است.

توصیه‌های ایمنی به دانش آموزان هنگام وقوع زلزله
یکی از کارهای مهم آن است که خود را آماده کنیم تا در صورت وقوع زلزله، بدانیم باید چه کار کنیم. آماده بودن و دانستن این‌که موقع زلزله چه کاری باید انجام داد، می‌تواند در صورت وقوع زلزله بعدی جان بسیاری از افراد را نجات دهد.

1- خونسردی و آرامش خود را حفظ کنید.
2- به‌ سمت درب‌ خروج هجوم نبرید.
3- از دستورات معلم و والدین اطاعت کنید.
4- از آسانسور استفاده نکنید.
5- داخل کلاس(اتاق)  به زیر میز رفته و با دو دست محکم پایه‌های میز را بگیرند.
6- در چهارچوب در، گوشه کلاس(اتاق) و زیر ستون‌های اصلی نیز می‌توانید پناه بگیرید.
7- اگر در طبقات زیرزمین هستید، در مکانی امن جای گرفته و تا پایان لرزش آنجا بمانید.

8-  داخل سالن به گوشة سالن و یا زیر ستون‌های اصلی رفته و خود را به دیوار بچسبانید.
9- در راه پله با دو دست سر را گرفته، بنشینید و خود را به یک سمت پله بکشانید و از بالا یا پایین رفتن بپرهیزید.

10-داخل آزمایشگاه، کارگاه وکتابخانه، ازقفسه‌ها فاصله بگیرید،به زیر میز رفته و ضمن گرفتن پایه‌های آن، از سر خود محافظت کنید.
11- داخل حیاط، ضمن حفظ آرامش از دیوار و ساختمان مدرسه فاصله بگیرید و در جای مناسب نشسته و با دو دست سر خود را بگیرید.