مقررات پرورشی

دانش آموزان دبیرستان فرشتگان در فعالیت های متنوع پرورشی دبیرستان حضور و مشارکت فعالی دارند.

مراسم صبحگاه: شرکت به موقع در مراسم صبحگاه و استماع تلاوت قرآن متضن نورانیت دانش آموزان عزیز در طول روز خواهد بود.

مراسم نماز جماعت: هر روز نماز جماعت دبیرستان در یک زنگ مجزا با حضور دانش آموزان و دبیران برگزار می گردد. حضور هر چه باشکوه تر دانش آموزان موجب اعتلای فرهنگ اقامه نماز که از اهداف غایی رسالت نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله وسلم می باشد، خواهد بود.

برگزاری زیارت عاشورا: هر سال دهه محرم معطر به شمیم حضرت سید الشهداء علیه السلام است. قرائت گروهی این زیارت معنوی توسط دانش آموزان هرسال در ماه محرم لطف و صفای دیگری می بخشد.

برگزاری دعای عهد: صبحهای شنبه و دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 7 تا 7:20 در حیاط دبیرستان فرشتگان به صورت صوتی پخش می گردد تا دانش آموران از فضای معنوی این دعا برخوردار گردند