گزارشی از برگزاری المپیاد ورزشی

مراسم باشکوه المپیاد ورزشی درون مدرسه ای در روز سه شنبه 17آدزماه  با حضور گرم و صمیمی جمعی از همکاران و تعدادی از دانش آموزان در محل آموزشگاه برگزار گردید.

دانش آموزان به صورت منظم و با دردست داشتن پرجم مقدس در جایگاههایی که از قبل تعیین شده استقرار یافته بودند آغاز گردید. مراسم با شکوه با تلاوت آیات نورانی قران توسط یکی از دانش آموزان قرائت شد سپس مدیریت محترم آموزشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین نکاتی در خصوص تغذیه سالم در زندگی با نشاط همراه با ورزش بیان نمودند و علت برگزارس چنین المپیادهایی را اینگونه بیان کردند که کم تحرکی دانش آموزان موجب بروز بیماریهای شایعی بین آنها و همچنین کشف استعدادهای برتر ورزشی در بین دانش آموزان ذکر نمودند. خواندن سرود المپیاد ورزشی با مشارکت دانش اموزان با حرکت دادن پرچمهایی که در دست داشتند همراه با آهنگ دلنشین این سرود از دیگر برنامه های این مراسم با شکوه بود.