یکی از شاخصه های اصلی پیشرفت و نماد حرکت سالم در مسیر تکامل بشر استفاده از توانمندیها و سرمایه نیروی انسانیست. با عنایت به حول و قوه الهی این وب سایت به صورت بانک اطلاعاتی دانش آموزان خط مشی خویش را معرفی دانش آموزان برتر و همچنین نفرات برتر مسابقات علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی به صورت ماندگار و تشویق دیگر دانش آموزان و ایجاد انگیزه  در آنان،ایجاد و میل به رقابت سالم در بین این قشر آینده ساز، برآوردن نیازهای علمی، آموزشی، تقدیر از تلاشهای دلسوزانه و متعهدانه دبیران در عرصه تعلیم و تربیت، مشاوران، دانش آموزان و والدین آنها با نظارت و برنامه ریزی منسجم سرکار خانم شیخی مؤسس و مدیریت محترم دبیرستان فرشتگان از سال 1381 تا کنون می داند. امید است مورد قبول حق تعالی قرار گیرد.

دبیرستان دخترانه فرشتگان در شانزده سال گذشته که به خدمت رسانی به مردم فهیم و فرهیخته شیراز پرداخته، توانسته استانداردهای آموزش متوسطه در شیراز را از نو تعریف نموده و خاطذه مشترکی از موفقیت را در میان نسلی از دختران شیراز به وجود آورد.

تغییراتی که دو سال گذشته در نظام آموزشی متوسطه ایجاد شد، حذف دوره راهنمایی و تقسیم دوره متوسطه به دو دوره اول و دوم و درخواست های مکرر والدین طبیعتا ما را بر آن داشت که همگام با تغییرات ایجاد شده، گامی مهم در جهت حفظ منافع دانش آموزان برداشته و دوران اول متوسطه را به مجموعه افتخار آمیز خود اضافه کنیم.

این مجموعه در بهترین نقطه شیراز در فاصله مکانی بسیار کمی از واحد دوره دوم و با امکاناتی کم نظیر و در مواردی بی نظیر راه اندازی شده است.

باشد که رضای پروردگار را به دنبال داشته باشد و خشنودی قلب نازنین صاحب الامر عج را تامین نماید.

school2

EA3168CBA03C 28